Vinylzpelarn

Nu äntligen funkar vinylspelaren!! efter 7 och en halv månad. För det är faktiskt så länge jag har bott här. Tiden har fan gått rätt snabbt, samtidigt som jullovet känns som ett annat liv. Hunnit med en hel del på denna tid. Så mycket att det bara kryllar i huvudet när jag tänker på det.

Ska bli riktigt jävla mysigt att kunna spela från vinylspelarn i sommar. Taggad på att lyssna på massa ny musik (alltså farsans gamla plattor) och jaaaa vadåååå den är ju så fet!?

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Fett snygg! Jag har en fråga till dig, har du något tips på vad man kan göra om man vill hitta folk att ligga med om man är under 18. Alltså, att leta one night stands på uteställen är helt uteslutet för min del haha. Jag är själv 15, nästan 16 år och vill väldigt gärna ligga men vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag har ingen partner så det går inte heller. Jag vill inte heller ha sex med någon som är mycket äldre än jag, jag är inte den som sätter en åldersgräns på vad som är ok eller inte då det skiftar från person till person men helst inte äldre än 98or tror jag. Vad kan man göra? Om du hade sex i min ålder, vad gjorde du då? Tacksam för svar! <3
isabelleholman
isabelleholman,
^ mitt svar är tinder tbh!'n eller maybe! jag har använt/använder mig skitmkt av det <3 asbra sätt att hitta ligg på
nouw.com/isabelleholman