Vecka 51

Veckans planer:

MÅNDAG:

I dag ska jag efter jobbet gymma med min kära mor. Vi gjorde det förra veckan också och det var fett nice? trots träningsvärk i en vecka. Vi ska köra ett pass som både är styrka och kondition.

TISDAG:

På tisdag ska jag efter jobbet hem till Adrian och käka middag med honom och Casper. De var överexalterade över att träffa mig i tisdags och kunde inte sluta prata om hur kul det var att ses, så jag är riktigt taggad. Casper åker snart iväg för att resa i Asien så en avskedsmiddag är på sin plats.

ONSDAG:

Jobb jobb. Och sedan har jag blivit inbjuden till ett till glöggmys men vi får se om jag orkar det. Vet att Anna och Moa ville kika in nya H&Mbutiken i Fältan som tydligen är rätt hypead.

TORSDAG:

Så vitt jag vet har jag inga planer denna dag. Men vet att Pelle ville tatuera sig så det kanske blir en gaddsession där på kvällen, vi får se.

FREDAG:

Antingen så drar jag ut och träffar vänner eller så blir det en myskväll hemma!

LÖRDAG & SÖNDAG:

Åker hem till mina föräldrar på lördagen för att fira jul där med familjen. Tova kommer ner från Umeå och Lina och Lucas kommer också dit. Även fast jag avskyr julen så känns detta år inte helt hopplöst ändå.

Gillar

Kommentarer