Update

Hej älsklingar! Har inte mått så bra de två senaste dagarna. I går kväll kom dock Amon hem till mig och vi lagade middag och tittade på Pulp fiction. Nåt jag verkligen behövde. Inser mer och mer att jag behöver umgås med människor när jag har ångest.

I dag lyckades jag i alla fall jobba till skillnad från i går. Har världens bästa kollegor så det funkar. Hoppas ni mår bra i alla fall!!

Gillar

Kommentarer

Clara
,
Hoppas du mår bättre snart<3
A
,
Förstår verkligen hur du känner. Går igenom den värsta depressionen jag har varit i under hela mitt liv just nu, blandat med ångest och panikattacker. Att veta att andra människor går igenom samma sak kan vara smärtsamt, men också fint ibland, för det är så många som överlever det och då förstår man att, det kan man själv också göra. Ville bara att du skulle veta att du inte är ensam, för just nu har jag inte riktigt några vänner som förstår, vilket gör att jag har valt att inte prata med dem om detta, vilket gör att det blir så jävla ensamt ibland. Men jag vet att jag inte är ensam, så ville att du också skulle veta det 😊 hoppas du mår bättre snart, du verkar vara en fett cool och härlig människa. 😊