Torsdag

Hahaha shiiit vad jag har varit stressad i dag. Ligger typ och skakar nu. Håller ju i slutskivan på min student och fan vad mycket stress det varit kring det. Orkar inte ens dra hela historien. Nu är det dock klart!!! så det är bara att börja handla alkohol och städfirma och dj och allt möjligt.

Har hunnit med en del i alla fall, nåt bra alltså! Halva dagen låg jag i sängen och försökte bli frisk, gick åt helvete och jag skulle tatuera mig i dag så vad fan. Åkte till Hedvig och så körde vi. Hahaha alltså så kul!!! Inte nog med att jag gick därifrån med två nya gaddar. FICK DESSUTOM den stora äran att tatuera Hedvigs rygg!? Har aldrig tatuerat med maskin, enbart stick n pokes. Så jävla kul att hon lät mig göra det. Fick till och med göra tre. För att vara första gången är jag nöjd som fan. Funderar på att köpa en maskin... studio Alva, vill ni komma? Kan öva på apelsiner!


​Sen mötte jag upp Charlie och gick ock käkade. Sen kom Alex och Casper och så drog vi till Kåken. Tanken var att se Jan Stenmarks vernissage men det var faktiskt inte mycket att se så vi satt utanför och så kom Freddie och vi myste till det. 

Gillar

Kommentarer

OliviaFFFFFFFFF
,
Jag kommer! Tatuera miiiig