Tisdagsliv

Vaknade upp med Charlie <3 sedan har jag jobbat, + personalmöte. Alltsååå bästa gänget. Vi är 6 stycken tjejer + vår chef, och alla är så jävla fina. Min bästa vän i livet kom in och hjälpte mig med stängningen och så gick vi och käkade det bästa jag vet (crispy chicken på burger king). Jag äter tyvärr kyckling och fisk, pga tror allvarligt inte jag hade överlevt annars. Låter fjantigt men jag äter till exempel knappt grönsaker. För när jag äter något jag inte tycker om, då kräks jag. Jag kan (fucking tyvärr) inte "lära" mig att äta något som min kära mor alltid trott. Utan kan verkligen inte äta saker jag inte gillar utan att kräkas upp det. Snorvidrigt ju, och pinsamt.

Jag och Alex tog i alla fall våra apostlahästar till Riche där min far spelade skivor. Alltså, lilla baren på Riche är typ.det.finaste, verkligen. Dessutom bjöds det på vin och det är fan alltid fett.

Gillar

Kommentarer

Hanna,
Wow har verkligen exakt samma problem ang mat!!! Mår så grovt illa och har kräkts ex när folk i omgivningen tvingat en att "testa nya saker" och "du lär dig att tycka om det"... Man ba nej. Det är skitäckligt, jag KAN inte. Mina kompisar familj osv tycker jag är svinirriterande för on top of this är jag ganska kräsen/finns mkt jag inte tycker om och har haft svårt att förklara varför jag inte bara kan "tvinga i mig det". Skönt att en inte är helt ensam om denna åkomma haha!
hannaduvsten.blogg.se
Maria
,
Tja! Undrar bara efter bra uteställen i Stockholm? Eller ja, barer annars. Och har du något bra tips på käk?
Du är grym! Tack!