The story bout Joplin

VARFÖR KATT?

Fick en fråga om varför jag valde att köpa en nakenkatt, eller katt över huvud taget. Det beror främst på att jag var kattvakt åt Freddies katt i somras och vi blev verkligen bästisar. Sedan har jag bott själv i 1,5 år nu och det är inte alltid fett att vara helt ensam, att ha någon att komma hem till är SÅ mysigt.

Jag hittade Joplin på blocket då hennes förra ägare inte hade tillräckligt med tid för henne längre. Så jag fick köpa henne för 2500. Hon är 7 år och har kronisk kattsnuva vilket innebär att hon nyser och att jag måste torka hennes nos haha. Utöver det är hon väldigt pigg trots att hon är 7 år. Att morgonmysa är det bästa hon vet.

Jag letade främst efter en rexkatt men nakenkatt var också med som alternativ. Främst för att katthår är så himla frustrerande efter ett tag, och för att de är mycket gulligare samt coolare enligt mig. Ville på nåt sätt ha en katt som speglar mig, och det tycker jag verkligen att hon gör. Namnet Joplin är från Janis Joplin och hon bär upp det med STIL.

Gillar

Kommentarer