Svar på kommentarer

Halloj! Du sa tidigare i ett videoinlägg att du varit olyckligt kär två gånger om jag har för mig rätt? Snälla kan du inte berätta om det? För jag tror jag kommer dö just nu pågrund av det

Ja Gud. Har legat och gråtit mig till sömns flera nätter i rad pga så olyckligt kär. Nu har det som tur är gått över. Ärligt talat så kan jag dock fortfarande bli lite instabil när jag går in på en av dessa snubbars instagram. Vilket är ett stort NO NO. Gå inte in på några av hens sociala medier, ta bort hen helt- från allt.

Tror inte att det finns någon lösning på olyckligt kärlek, däremot finns det massvis med saker en kan göra för att underlätta processen. För det kommer ta tid, men det kommer också gå över.

Sandra Beijer skrev ett sjukt bra inlägg för några år sedan, om hur en kommer över någon. Läs det här. Önskar dig all lycka till! Rebounda är ofta ett ganska effektivt sätt.

Dom finns ju inte på hemsidan *gråter* ska till Thailand i februari och vill verkligen ha en orange bikini (!!!!)

De finns på REA! Bör finnas kvar nu också :)

Får man fråga hur du hade möjligheten att flytta hemifrån? Jag dör för att flytta hemifrån, att inte behöva bo hemma skulle förbättra min psykiska hälsa så himla himla mycket. Hur hittade du stället, hur har du råd? Behöver alla tips för jag behöver verkligen flytta så snabbt som det bara går!

Bor i en hyresrätt som är skriven på min farsa. Han bor dock i Thailand så yes :) Det är verkligen asfett! Börja spara pengar!! jag har till exempel köpt fonder för mina sparpengar som jag bara låter ligga, för att jag sen ska kunna köpa en lägenhet. Nu har jag råd i och med att farsan redan betalat hyran i förväg ett halvår. Seeen kommer det bli lite knapert i plånboken kan jag tro, men jag jobbar väldigt mycket också.

Gillar

Kommentarer