Svar på frågor <3

Hej Alva! Jag ska börja på ybc till höst och jag undrar vad du tycker om den skolan? Jag ska gå ekonomi. Har du några tips? Skulle vara jätte tacksam för svar!!

Förlåt men den är verkligen kass. Lärarna är inte alls kompetenta samt det är i alla fall inte min typ av människor. Tänk dig att majoriteten kommer från Nacka/Värmdö med rika föräldrar och snubbar med dålig kvinnosyn. Typ så upplevde jag det, men jag vet att många tycker den är jättebra. Det passade bara inte mig. Lokalerna däremot är asnice och hamnar en i en bra klass så kan det ju vara asfett. Men jag hade helt klart bytt om jag var tvungen att gå om.


Alvaaaaa, snälla prata om ditt hår i ett inlägg.. Får du inte utväxt? Bleker du själv hemma, hur i så fall? U r da beeeest girl

Gaahhhh mitt hår är ett kaos. Sjukt slitet och inte alls bra kvalité. Men senaste gången blev det faktiskt sjukt bra (så jag har nu) och då blekte jag hemma och sedan lade jag i en grå färg. Använder silverschampo också! Men blekte bara skiten ur hårbotten och sedan grått i hela.


Fett snygg! Jag har en fråga till dig, har du något tips på vad man kan göra om man vill hitta folk att ligga med om man är under 18. Alltså, att leta one night stands på uteställen är helt uteslutet för min del haha. Jag är själv 15, nästan 16 år och vill väldigt gärna ligga men vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag har ingen partner så det går inte heller. Jag vill inte heller ha sex med någon som är mycket äldre än jag, jag är inte den som sätter en åldersgräns på vad som är ok eller inte då det skiftar från person till person men helst inte äldre än 98or tror jag. Vad kan man göra? Om du hade sex i min ålder, vad gjorde du då? Tacksam för svar! <3

Precis som du fick svar i kommentarsfältet såååå TINDER. Helt klart. Där kan du ju välja helt själv på vad du vill ha. Finns ju väääldigt stort "utbud" där. 


hej! hur funkar det med antideprissiva och alkohol? Kan man dricka när man går på antidepp och har du några egna erfarenheter kring detta?

​Ohhh... helt ärligt vet jag inte. Jag har alltid varit lättpåverkad men kan anta att medicinen spelar roll i det. Drack inte speciellt mycket innan jag började så jag kan inte se någon skillnad på det sättet. Men självklart så ska en ju tänka lite extra på hur mycket en dricker, när du tar antidepp. Men ja jag dricker och det funkar för mig. 

Gillar

Kommentarer