Svar på frågor

Fortsätta vara tillsammans???

Jag tycker du verkar som en ashärlig brud och så smart! Så därför vill jag fråga dig om råd.. Jag och min kille har varit tillsammans i 7 månader. För 5 månader sen åkte han på en resa med tre tjejkompisar till Polen, jag var så orolig att han skulle göra något med någon annan men sen kom han hem och jag frågade ut honom varje dag och grät för att jag var rädd för att han skulle gjort något, men han sa nej gång på gång. Igår skrev han på sms; "vi måste prata", så jag tvingade honom att berätta på sms. Då skrev han jag var med x (en nära vän till mig) i Polen. Så han var alltså otrogen och har ljugit för mig i 5 månader i sträck och sagt att han aldrig skulle kunna vara otrogen. Han är verkligen en drömkille och alla blev så chockade att han var otrogen, det fanns inte på kartan. Så vad tusan gör en nu? Förlåter? Jag är ju dödskär i honom.. Men jag kommer aldrig glömma det om vi fortsätter vara tillsammans..

Shit. Fyfan. Jag tänker att du verkar haft svårt att lita på honom under hela ert förhållande, i och med att du trott att han varit otrogen. Sedan förstår jag verkligen inte varför han fem månader senare ska berätta det? Låter fullkomligt idiotiskt och egoistiskt från hans sida. Säger han att det var ett snedsteg? Kanske var det det? Kommer han göra om det? Jag vet inte. Det där är sånt du måste få känna efter för. Du förlåter honom om det känns rätt men kanske är det bättre att skita i det. Hoppas det ordnar sig på ett eller annat sätt. Livet är dock fyllt av kärlek så oroa dig inte.


Bad neighbours

Vart såg du bad nighbors??? Snälla svara snabbt!!! Puss!

Googlade bad neighbours 2! och streamade någonstans


Säga upp kontakten?

Riktigt riktigt bra! Jag fick några funderingar nu efter att ha lyssnat på avsnittet. Vet inte om du kommer svara men hade varit intressant att höra dina åsikter!

Jag har en gammal barndomsvän som inte säger sig vara rasist trots att hon uttrycker sig med N-ordet (bara det inte är en svart i närheten för så säger hon mörkhyade för hon vet att hon kan kränka någon och trots detta vill hon inte sluta säga n-ordet), säger att mörka är högljudda, jobbiga, våldtar osv osv. Vad hade du gjort åt detta? Vi har som sagt varit vänner i snart 10 år. Vi har ofta diskussioner om detta men de kommer ingen vart för hon vill inte lyssna på vad jag har att säga och vägrar ändra sig. Hon har även talat kränkande om min pojkvän som härstammar från Kosovo och är född muslim. Detsamma med min pappa som endast säger sig vara nationalist men uttrycker sig rasistiskt och är en ganska självklar islamofob.

Ganska lång text men vad hade du gjort i min sits? Hade du sagt upp kontakten med kompisen? Hade du låtit det vara men så fort kompisen/föräldern sa något rasistiskt sagt ifrån och förklarat varför det inte är okej? Tycker det är så svårt med personer som står en så himla nära. /Julia

Personligen skulle jag aldrig finna det möjligt att umgås med en människa som är så korkad. Att använda ord som kan uppfattas rasistiska enbart pga egen tillfredställelse??? är ju som det låter idioti. Så därför hade jag sagt upp kontakten. Är ganska duktig på det när det gäller folk som inte bidrar med nice energi i mitt liv. Kapa direkt bara. Om du känner att du inte vill det så kan du ju försöka säga till så ofta som möjligt. Det blir dock tröttsamt efter ett tag, speciellt om hon vägrar ändra på sig.


Antidepp

har en fråga, eller aa fråga och fråga men vill höra hur någon annan tänker. Har slutat med min medicin för att testa för en månad sedan (antidepressiv) och mår skit. känner verkligen hur deprimerad jag är fastän jag tänker extremt positivt. Vill verkligen klara mig utan medicinen och försöker göra det men problemet är att det är så ansträngande att jag har blivit otrevlig. Orkar inte umgås med vissa vänner och samtidigt blir jag sur när andra inte skriver till mig och vill ses. Jag ser ju själv att det är dubbelmoral men mår verkligen inte bra. Jag mår så mycket bättre av att umgås med vissa vänner men vill inte tvinga dem att träffa mig- speciellt inte när jag är så pass otrevlig och ledsen. Vad ska jag göra/tänka? utöver att börja på medicin igen?

Gahhh har ju också försökt sluta några gånger och för mig har det varit omöjligt. Så jag är inte rätt person att svara på denna fråga egentligen. Men jag tror att det vitala i en sådan situation är att ha en hjälp utöver medicinen, alltså en psykolog av något slag. Vilket jag inte haft, och du kanske inte heller har. Sedan tycker jag att du bör berätta för dina kompisar hur det ligger till, så ställer de förhoppningsvis upp så mycket som de bara kan. Lycka till!!


Loppisfynd

Så snygg!! Var går du på loppis?? Jag hittar bara blomporslin o några mjukisbyxor typ

Färgfabriken brukar ha loppis, där har jag fyndat en del! Som till exempel adidasjackan. Annars finns det ju nice second hand affärer (stadsmissionen, emmaus, humana, myrorna osv) Men kolla evenemang på facebook, brukar finnas en del om loppisar


Stick n Poke

hej alva! kan du snälla inte göra ett inlägg/video om stick n pokes? visst att man likaväl kan googla men tycker inte jag hittar något bra. hur gör man? vad för bläck ska man använda? vad är värt att tänka på? hur länge håller de? kram

Ska försöka knopa ihop något här i juni månad!


TUmblrs

Hej kan inte du tipsa om olika Tumblr accounts och har du möjligtvis en tumblr? skulle gärna följa den! 😃 Förlåt om jag ber om mycket men kan du inte dela med dig av den musik du lyssnar på? Tycker de är super intressant att lyssna på andras musik haha. Kram!

ceselle.tumblr.com heter min!! theclassyissue är ju alltid nice, men annars typ nakedifiwanttoo, dumbl-edore, nudied


Hårfärg

tänkte bara höra vilket märke och vilken färg du använder på färgen till ditt hår? grymt snyggt verkligen

Blekte det själv hemma med mood och sedan med en grå färg som jag beställt hem via internet. googla! minns inte vad den hette.

Gillar

Kommentarer

anonym
,
tack för du tog dig tid att svara på min kommentar <33 går hos psykolog och ska fortsätta utan medicinen i en månad till iaf. Tror att du har rätt om att jag borde snacka med mina vänner, de är ju egentligen undebara så aa <33 tack igen <333
Rosanna,
Ahhhhh gillar din tumblr & blogg med <3 KRAM
dumbl-edore.tumblr.com