Social Media Party

Weelll helloooo. Shit vilken fint uppstyrd kväll!! Lokalen var fin, dukningen fantastisk? där vi även fick glidmedel som ska förhöja njutningen hos kvinnan (så jävla bra?) och lite annat smått och gått. Menyn var helt vegetarisk vilket var fett och dumplingsen vi fick var helt jävla makalösa. Dock i en väldigt liten mängd vilket resulterade i att de flesta av oss drack vin på tom mage. Det blev ju dock ganska kul vill jag meddela haha!

Annars var det jättekul att träffa de tjejer som jag annars bara har följt via sociala medier, and I guess that's why it's called Social Media Party. Efter själva galan var slut så förflyttade vi oss till dansgolvet där vi fick mummmmaa så goda drinkar och dansade. Shit vilka sensuella snygga människor som befann sig där och skakade på rumpan. Tror till och med att jag fick en privat lap dance där ett tag?

Daniel Paris vann årets snapchat tror jag!

Määä <3 <3 @elsaw och @emmanikelinnea

​Jag och min vapendragare, som jag inte såg mycket av under kvällen. Vet faktiskt inte riktigt vem jag var med?? men alltid nån och minns att det var mysigt

Gillar

Kommentarer

elsaw
elsaw,
❤️❤️
nouw.com/elsaw