Provocerar mina bröst dig?

Provocerar mina fettklumpar dig? Blir du upprörd? Blir du chockad? Då tänker jag att det är DU som bör ändra din uppfattning. Att låta mig visa mina bröst, hur jag vill, när jag vill. Att det minsta du kan göra är att vända bort blicken. Känns jag porrig? är det något fel med att vara porrig? Bjuder jag in till samlag? Nej. Jag äger min kropp. JAG äger min kropp. Jag vill kunna göra vad jag vill utan att NÅGON ANNAN tar sig äganderätt och våldtar mig eller begränsar mig genom att säga att jag är inte är okej, att mina bröst är olagliga.

Känns denna bild bättre? Mer korrekt?

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
När slutade dina bröst växa? Ångest, är så platt och går i nian. Vill ha större bröst!!! inte för att normen säger så utan för att jag själv tycker bröst är vackert. Under vilken tidsperiod växte dina bröst mest? Kramkram
hannasellgren
hannasellgren,
SÅ JÄVLA RÄTT!!! bästa
nouw.com/hannasellgren
Jennifer
,
Grym som fan är du!!
juliao
juliao,
världsbäst!!! QUEEEEN
nouw.com/juliao
Nina
,
ÄLSKAR!!!!
Rebecka
,
FYFAN VAD DU ROCKAR ALVA !!! SLAYY
Mag
,
BRA!! Så jävla rätt. Och NEJ detta är inte en "oviktig debatt" som personen ovan menar, att det finns viktigare saker att prata om. Ja det finns viktiga saker att snacka om MEN ATT MAN INTE FÅR VISA UPP SIN KROPP UTAN ATT BLI KALLAD SAKER, VÅLDTAGEN OCH TRAKASSERAD är ett jättestort problem. Mer bröst åt folket!

Sen undrar jag, gjorde det ont att ta nipple-piercing? Vill verkligen göra men är lite rädd för smärta
Alicia
,
hmm... menar INTE att det inte är ett problem, för det är det, självklart! Snarare att genom att diskutera just denna ''del'' av problemet så får man allmänheten emot sig? Att man äger sin kropp och att man är fri att göra vad man vill, utan att bli trakasserad är ju precis det jag menar. Men att detta kanske skulle uppnås mycket snabbare och lättare genom att man driver andra frågor framåt? Att friheten att visa upp sin kropp är en del av det slutgiltiga målet, men genom att visa bilder utan tröjor blir man lätt av med kredibilitet i allmänhetens ögon. DETTA ÄR FEL, men ofta en trend i samhället. Undrade bara hur ni såg på detta <3
greta
,
blev nyss glad på livet igen, tack du äger!
Klara
,
fan skäms lite över mig själv.. Brukar, precis som samhället, se på liknade bilder ut ett sexuellt perspektiv. Men så slog de mig precis nu när jag läste din text i samband med dina fina bilder att jag likt alla andra som höjer ögonbrynen till sin spets inte egentligen har rätten att göra det.. eller ännu värre varför gör man de ens. Återigen inspirerar du mig till att bryta eller finna nya åsikter. TACK. Tack för du bryter normer och krossar den sociala strukturen som kränker och kväver individer från att våga vara sig själva.
Chaya
Chaya,
Fuck yea! Tung e du
nouw.com/chaya