Onanitips av viktorvilma.se

10 sätt att göra det skönare att onanera för tjejer Kvinnlig onani är mer tabubelagt jämfört med männens onani. Det finns dock flera orsaker varför kvinnor borde onanera mera. Tack vare alla må bra-hormoner som utlöses vid sexuell upphetsning kommer du vara en gladare och trevligare människa. Du lär dig även känna din kropp på ett djupare plan samt att det gör det lättare för dig att få orgasm under samlag. Genom att onanera regelbundet lär du dig vilken slags beröring du uppskattar. Denna kunskap behöver du när du ska instruera din sexpartner om hur han ska få dig att nå de där krampande orgasmerna. Onanitips för tjejer
  1. Fokusera på klitoris. Klitoris är det området på kvinnans kropp som är mest känslig för beröring.
  2. Använd glidmedel. Om du inte tidigare testat glidmedel när du onanerar rekommenderar vi att du gör det. Du kommer inte bli besviken. Ett tips på ett bra glidmedel för onani är t.ex. Pjur Myglide som är ett lusthöjande glidmedel speciellt utvecklad för kvinnlig njutning.
  3. Använd en vibrator. Om du känner att fingrarna helt enkelt inte räcker till för att ta dig till klimax kan en liten klitorisvibrator vara ett bra tips. Det finns många olika typer av vibratorer, om du är oerfaren när det kommer till sexleksaker har vi en helt egen kategori för just dig. Kika in på våra sexleksaker för nybörjare.
  4. Onanera i duschen! Duschstrålen är ett hemligt vapen för många kvinnor när det kommer till självnjutning. Om du vill testa sexleksaker i duschen, kom ihåg att kolla så att de är vattentäta.
  5. Ha på trosorna när du onanerar. Många kvinnor kan ha väldigt känsligt klitoris och då kan det kännas obehagligt att direkt röra vid klitoris. Har du däremot ett par härligt lyxiga och tunna bomullstrosor kan du behålla dem på och smeka dig utanpå trosorna.
  6. Stressa inte fram en orgasm. Det tar olika länge för kvinnor att nå orgasmer. Välj en tid på dygnet när du inte har bråttom någonstans, utan har bra med tid reserverad för att tillfredsställa dig själv. Känn heller inget tvång att nå orgasm. Ibland är det skön att bara smeka sig själv utan att nå klimax.
  7. Mellangården och analöppningen är områden som är riktigt fulla med nervändar vilket gör att de är känsliga att smeka. Vissa njuter även av att föra in ett finger i analen medan de onanerar. Vill man smeka och pulla sig i analen är glidmedel att rekommendera eftersom analen saknar naturligt glidmedel.
  8. Testa olika ställningar! Precis som med samlag finns det olika onaniställningar. Dessa kan påverka hur du spänner dig eller hur tillgängligt ett område är. Testa bl.a. att ligga på mage, stå på alla fyra och att sitta. Experimentera tills du hittar vad som fungerar för dig!
  9. Om du gillar oralsex men saknar sexpartner kan vi rekommendera Sqweel. Det är en väldigt populär sexleksak för kvinnor som simulerar oralsex. Med en klick glidmedel har du full kontroll och får bli slickad precis när du vill!
  10. Slappna av. Det är absolut viktigast av allt. Om du känner att du inte har någon sexlust eller känner dig stressad kommer du inte ha någon lust med att onanera heller. Ta en promenad för att rensa tankarna från allt annat, eller gör något som du vet får dig att slappna av. Motion leder även till ökad hormonproduktion vilket ökar sexdriften.

Gillar

Kommentarer