Ny tatuering

Gjorde God is gay. Och så fyllde han i 800 grader också. Är så jävla nöjd, den är så fet!? Och Max på Huckleberry tattoo var sjukt duktig. mää älskar å tatuera mig. känslan, att det gör ont (hahaha så rogivande). jag skulle typ kunna somna samtidigt som jag tatueras. Det jag dock avskyr är att behöva ta hand om dem efteråt. Smörja och inte klia. .... det är inte lätt.

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,
I feel you, fille tatueringar och smärtan OCH ljudet av maskinerna men att smörja in skiten ett par gånger om dagen skjut mig
nouw.com/seagullcrying
jolinesteen
jolinesteen,
Diggar den som fan!!
nouw.com/jolinesteen
Linn
,
Jag tycker du verkar som en ashärlig brud och så smart! Så därför vill jag fråga dig om råd.. Jag och min kille har varit tillsammans i 7 månader. För 5 månader sen åkte han på en resa med tre tjejkompisar till Polen, jag var så orolig att han skulle göra något med någon annan men sen kom han hem och jag frågade ut honom varje dag och grät för att jag var rädd för att han skulle gjort något, men han sa nej gång på gång. Igår skrev han på sms; "vi måste prata", så jag tvingade honom att berätta på sms. Då skrev han jag var med x (en nära vän till mig) i Polen. Så han var alltså otrogen och har ljugit för mig i 5 månader i sträck och sagt att han aldrig skulle kunna vara otrogen. Han är verkligen en drömkille och alla blev så chockade att han var otrogen, det fanns inte på kartan. Så vad tusan gör en nu? Förlåter? Jag är ju dödskär i honom.. Men jag kommer aldrig glömma det om vi fortsätter vara tillsammans..
anonym
,
åhh din tatureing påminner mig såå om typ andra eller tredje versen i socker av kent! så bra