Några önskemål?

Vi har lite paus på podden som vissa kanske märkt. Har ni tips på något ni vill att vi ska prata om? puss

Gillar

Kommentarer

Alice
,
Hej! Jg tycker att det vore jättekul om ni kunde prata om sex/oskulden och allt som hör dit. Typ bara era åsikter och tankar kring det, kanske låta oss ställa frågor
Kram
Sara
,
Vore intressant att höra en diskussion om "moderna förhållanden". Att ni pratar om ämnen som rör hur det är att ha en relation i nutiden? Med alla sociala medier, Avundsjuka, vart går gränsen för otrohet?Speciellt i förhållande tjej med tjej. Tex om en strular med tjejvänner fast en är tillsammans med en tjej, räknas det? Finns det digital otrohet? Är det okej/normalt att ha tinder i en relation om man endast söker vänner som tjej tex?

Har tänkt på dessa frågor så sjukt mycket och har min starka åsikt angående det och behöver höra om jag är den enda som tycker som jag gör or not!

Ha det bäst!
Vilma
,
Gillar podden starkt och tycker att det är sjukt bra att ni pratar så öppet och ocensurerat om sex, ångest, förhållanden etc. Jag hade tyckt att det var intressant om ni hade pratat om droger/alkohol i något avsnitt. Kram
Anna
,
Vad ni hade för framtidsdrömmar som yngre vs. nu. Har det ändrats eller vill ni samma sak då som nu? Samt även kanske typ pressen att man ska sträva mot sitt absoluta drömliv och drömyrke. Men hur sjutton vet man vad det är?