Miley

Avskyr fotografen (sexistiska våldtäktsmannen Terry Richardson) till dessa bilder men älskar Miley. OCH hennes småtatueringar på armarna!!! så vill jag också ha.

Men jag blir så frustrerad på alla människor som hatar på henne. Vill verkligen tala vett i dem men de är så jävla ignoranta. De tycker hon är vulgär, hemsk som röker gräs och yada yada. MEN HERREGUD. 1. det är en kvinnokropp 2. det är lite hår på ställen där de flesta ursprungligen har hår på 3. gräs är inte the biggest deal in the world.

Hon har inte tappat det, hon bryr sig enbart inte om sådana människor som ägnar sin tid åt att klaga på henne medan hon tjänar big money och kan använda dessa till sin välgörenhet = better than all of the dumbasses complaining

"What ever happend to you Miley.. just when I thought you couldn't go any further.. you did. ‪#‎prayformiley‬" det är ju SKRATTRETANDE. Fine, Jimmie Åkesson, Donald Trump och Putin kan vi ju "pray for" i och med att de faktiskt skulle behöva det (alternativt avrättas). Men Miley?? som ej skadar någon???

"Men hon är en dålig förebild, hon var ju en DISNEYSTJÄRNA"

OOOOOCHHHHH???? har hon bett om det? låt henne leva sitt fucking liv med sin fina jävla kropp och sina fina vänner och sina galna fester.

Gillar

Kommentarer

Marina
,
Miley cyrus är både rasist och en extremt ignorant person. Någonsin googlat cultural appropriation? Riktigt synd att läsa detta inlägg, trodde du hade lite vett/intelligens i dig. Get ur facts right innna du sitter o glorifierar ett kräk.
Alva Frostander,
Miss av mig. Det har jag faktiskt helt missat. Men mitt inlägg grundar sig i kommentarer baserat på hennes "dåliga" sätt att agera som barnstjärna osv, alltså de punkter jag tog upp. Hennes rasistiska ageranden googlade jag upp och förstod att det handlade om just cultural appropriation. Vett och intelligens har jag dock i och med att jag kan läsa din kommentar, förstå vad du menar och respektera, acceptera och reflektera.
alvafrostander.se
Alva Frostander,
Lisa
,
Tror några också stör sig på hur media framställer henne (när de framställer henne bra). Hittar inte artikeln nu men den handlade om när hon bar dreads på vma och hur fashion detta var.. Och när media framställde zendayas dreads så var dem äckliga. Och en annan artikel (som jag inte heller hittar) där hon sa något om att hon inte är som alla andra. Men hon är blond, vit och röker på, preecis som alla andra. Grejen är väl inte den att folk stör sig på henne utan att hon gör allt som poc har gjort foreever men det är först som när hon gör det att det blir "inne" och accepterat av media.
Alva Frostander,
I hear you! Min synvinkel på mitt inlägg är ju främst när människor (många män och vita tjejer) hatar på henne baserat på att hon lägger upp nakenbilder och inte rakar sig osv. Det var ur detta min reaktion uppstod. Sedan är detta en snäv och VIT analys och från en mycket vit feministisk synvinkel. Jag ifrågasätter alltså inte alls de människor som uttrycker som om Miley när det gäller just dessa ämnen, utan enbart de jag tog upp. And I still got lot to learn!
alvafrostander.se