Många dagar vill jag dö :)

2Var med Joel i går. Vi bakade och tittade på Django. Sjukt bra film ändå? Minns att jag såg den på premiären för fyra år sedan. Vi fick gå hem från Värmdö marknad mitt i vintern vilket tog ungefär en timme. Meeen minns att vi hade rätt kul.

I dag ska jag på yoga! Mamma hämtar upp mig snart, vi ska kika på ljusslingor först och sen yoga. Efter det ska jag träffa tjejerna och diskutera Thailand.

Denna höst har varit så otroligt oklar. Varje dag är ett nytt äventyr med känslor, and not only the good ones imma tell you. Vill verkligen bara bort NU.

Gillar

Kommentarer

Julia
,
Måste ju bara fråga dig...
Julia
,
Var ej meningen att den förra skulle skickas haha, men kul om du ville svara iaf! Känner som du beskrivit det sista på bloggen då och då. Är så förvirrad i min tillvaro och vet varken ut eller in. Om jag vill vara kvar i mitt förhållande eller ej, om jag vill ha kvar mina vänner eller försöka skaffa nya. Vad en ska göra liksom. Har du tips på vad man göra åt dessa förbannade känslor? Hur ska man veta liksom? Vara sann mot sig själv? För övrigt är du fördjävla grym och snygg, tjohej! 😊
Himelia
Himelia,
Känner igen känslan...
nouw.com/himelia