Lörd 8 oktb

Sitter å badar i badkaret, så jävla skönt i och med att det är så kallt ute. Kom precis hem nu! Och det är så jääävla nice å bada! oh well. I går åt jag middag hos mina föräldrar. Skitgod räkpasta! och det var så himla skönt på något vis. För äntligen känner jag mig som en vuxen. Jag tar ansvar för mig själv, bor själv, försörjer mig själv, tvättar, betalar räkningar och all sån där skit. Och jag klarar mig. Är egentligen inte beroende av något förutom att jag får lite hjälp med hyran av min far (fantastiskt snällt). Jajaja så det var en väldigt nice middag i och med det. Har inte haft ångest på en månad, och går inte på mina antidepp längre. Skulle det bli jobbigt igen så är det bara att börja, men det känns verkligen helt lugnt.

Efter middagen så drog jag in till stan och mötte Alex på Vigårda. Vi tog en drink som blev en special i och med att Alex jobbar där. Sedan tog vi oss vidare till Kåken. Hängde där ett tag och drack rom och cola. Blev meddragna av Thure till Under bron. Där vi hängde med alla möjliga fantastiska människor. Det var så jävla mysigt verkligen. Dansade till techno och hängde med tunga människor med nice vibe. Okeeyyy. 

När klockan började närma sig 2/3 så drog vi på rave ute i Sickla. Så jävla MYSIGT. Alltså var inte in dance mode pga i Stockholms värld, oavsett klubb eller rave, så stirrar snubbar på dig som är ickeman. I Berlin så var alla i sin egen sfär och alla hade space. Väldigt omhändertagande på något vis. Så jag mest satt på golvet och bänkar och sprang runt och jag vet inte vad. Det var i alla fall hur mysigt så helst. Vi somnade väl vid 6 i morse och sov till 3 i dag. Ännu mer fucking MYS. I'm tellin you, jag har numera mycket kunskap inom just ämnet goseri/myseri.

Gillar

Kommentarer

jolinesteen
jolinesteen,
Blir så jävla glad av att läsa detta!! Det lyser verkligen igenom texten att du är genuint glad. Och att mår bra. Så himla kul
nouw.com/jolinesteen
Elsa
,
Vad menas med rave? Hur går det till? Haha snälla berätta!!
Diana
,
Kan du skriva ett halloweeninlägg? Typ inspo inför outfit, fest osv osv vore fett