Lately

Åh hej!! Turbulenta dagar. Lite som vanligt. Söker ofta efter drama för att det ska hända saker i mitt liv- mest genom att söka mig till sviniga killar som behandlar mig som skit :))) Kom i dag fram till att detta troligtvis är ännu ett självskadebetende of mine och att det är fruktasnvärt dumt. Ska verkligen försöka öva och förbättra mig på att vara ensam på riktigt.

Jag och Alex såg precis How to be single, som är så bra!? älskar lättsamma filmer som den. Och mycket av det stämmer liksom, som de flesta klyschor. Jag vill inte känna att jag behöver en persons närhet eller bekräftelse för att känna att livet är värt att leva. Hela mitt liv kan inte fortsätta kretsa kring elaka människor som inte bryr sig om mig. Det är fan inte hälsosamt.

Med detta sagt ska det bli fruktansvärt skönt att åka till Thailand. Ja kärleken kommer ju finnas på plats men Adam är i alla fall en av de finaste killarna som jag träffat. Adam är alltså min australienska bartender som jag dejtade förra våren. Han är i Thailand och hela jag blir till mig av att veta att jag träffar honom om EN VECKA. Resten av tiden ska jag fokusera på att andas och festa och yoga. Japp, tar med mig min yogabok för nybörjare och ska verkligen försöka. Moa verkar vara på denna plan så wish us luck. Jag har däremot någon fruktansvärd resfeber, är jättenervös och stressad? Drömde till och med härom natten att jag glömt maaassa viktiga saker hemma. Usch.

Utöver detta är jag glad att Olivia och Vega är vänner igen? KUL JU. Ni kan ju läsa på både Vegas och Olivias bloggar, om deras möte med varandra i går. Och nu får ni även läsa min åsikt på det hela. Som på gamla goda tiden. Minns ni när en kunde läsa 5 olika bloggar och de hade en sammankoppling? Typ Dessie, Paow osv. Visste ju allt om alla och deras relationer.

Gillar

Kommentarer