Lägesuppdatering

Låt mig presentera... Joplin. Har ju gått och blivit mor till denna lilla varelse! Var och hämtade henne i går efter jobbet ute i Kista. Hittade henne på blocket från början av en jättegullig tjej. Fick med mig massa bra saker som till exempel en katt-toalett som faktiskt är snygg?? och klös & klättersaker osv. Så himla konstig känsla... kan liksom inte förstå på riktigt att hon numera kommer bo här. Hon verkar i alla fall ha anpassat sig fint, och vi har haft världens mysstunder. Hon älskar att gnugga sig mot ansiktet och eftersom hon är så jävla len så är det fantastiskt gosigt.

I dag har dessutom mamma, Stella och Alice varit här och hälsat på oss (plural!?). Mamma var lite smått skräckslagen i och med att hon ser ut som en liten råtta <3. Sen gick jag och Alice, I SOLEN, och handlade.

I måndags klättrade jag förresten med Clara innan jobbet. Så JÄVLA kul!!! Alltså verkligen min grej. Smidighet och styrka kort sagt. Har ju sådan grov träningsvärk i armarna nu men näää- mer klättring ska det bli!

Gillar

Kommentarer

Smattochgott
Smattochgott,
Vilken drömkatt! Måste skaffa en i framtiden 😍
nouw.com/smattochgott
sara
,
Kan du inte berätta lite mer om katten? Varför just nakenkatt? Varför ens en katt från början? ser så mysigt ut är lite avis faktiskt