Inflyttningsfesten

Okeyyy, pollen har talat. Mer detaljer om mitt liv verkar vara mest poppis. Jag vet ju att jag kan vara ganska lam när jag beskriver mina utekvällar eller andra möten, och jag själv tycker också att det är mycket roligare med ingående beskrivningar.

Kan ju berätta om min inflyttningsfest som ägde rum i november. Först och främst, det var så jävla kul. Jag har cirka de bästa vännerna en någonsin kan ha, alltså verkligen. De är galna, de är omtänksamma och de är roliga som fan.

Jag har en tendens att alltid bli skitfull på mina egna fester. Då snackar vi inte full, utan riktigt jävla pangfull. Vilket resulterade i en rad märkliga beslut. Till exempel. Grannen bredvid klagade på att det var för högt varpå jag sänkte. När hon senare klagade för andra gången sa jag åt alla att nää hörrni nu får vi inte hänga på balkongen längre. Tog med mig ciggen in i badrummet vilket självklart satte trenden. Badrummet blev en samlingsplats där vi plåtade en massa bilder som ni säkert sett lite överallt. Extra spännande för utomstående blev ju självklart att ZARA var där. Omg omg. Och inte nog med det, bilderna är ju NAKNA ("topless" men för folk är det ju drama drama). Hahaha tyckte det var så fruktansvärt kul att läsa hennes kommentarsfält på instagram dagen där på.

Vi höll på till fem innan tre pers, inklusive mig själv, däckade i min säng. Två av mina polare sov i vardagsrummet och lämnade lägenheten dagen därpå utan att säga ett knyst. Fullt förståeligt dock då vi i sovis slaggade till typ 2??

Ääeee det var en riktigt rolig kväll. Jag var överallt, dansade, pratade, skrattade och var GLAD. Kan tillägga: röklukten försvann efter några dagar så allt e launa.

Gillar

Kommentarer