Hemligheter

Varför är det så intressant med personliga frågor??? Vi vill alltid veta om folks hemlisar, folks förhållanden eller huruvida de gör något olagligt eller något annat smaskigt att prata om. Men hur kan det vara så jävla intressant? Ta till exempel mig och Mette. Fick så jäkla många frågor om det var över eller ej och innan dess om vi var tillsammans och yada yada. Det är ju min blogg, och jag väljer själv vad jag vill skriva och inte skriva. Ibland för att skydda andra, och ibland mig själv.

Men i och med att Mette skrivit om mig på hennes blogg så kan ju jag också göra det. It is over yes. Värdelöst men så är det. Vad som hände är egentligen oklart, men det rann väl ut i sanden. Jag är inte riktigt förhållandetypen och blir bara irriterad och tycker det är jobbigt om det blir för mycket. Jag klarar inte av att umgås med en människa för mycket och det var något som skiljde otroligt mycket på mig och henne. Men i sanningens namn så hade jag absolut blivit ledsen om hon träffar någon ny och det är inte så att jag tycker mindre om henne.

But I don't know. Jag är alltid min egen.

Gillar

Kommentarer

Tess
,
Alva!! Först och främst vill jag berömma dig för att din blogg verkligen sticker ut, du sticker ut. Du gör det så mycket mer intressant att läsa verkligen! Sen till min fråga: har bestämt dejt/träffa en kille jag tycker är attraktiv och verkar skön osv.. Har aldrig träffat denna kille innan, så jag vet inte riktigt hur det kommer att gå? Jag vet alla dessa tips som "var dig själv" osv. Men eftersom det kommer att vara första gången jag pratar med honom irl är jag rädd att det kommer på något sätt bli stelt. Inte pga att jag eller han är stela som personer, utan mer... Vad fan ska man snacka om? Väldigt lång och lite halvt oklar kommentar, men skulle behöva lite tips, hjälp eller vad som helst. Jättetacksam för svar