Hej älsklingar

Skulle ni hemskt gärna kunna svara på 2 frågor.

1. Vad tycker ni om med min blogg? 2. Vad tycker ni ska förbättras?

Vill verkligen kunna ge er det ni vill ha. För när jag bloggar så bloggar jag faktiskt för människor. Ni som läser. Och!! ja. Så. Ja. Ni får jättegärna hjälpa till i alla fall!!.

Gillar

Kommentarer

Amanda
,
Jag tycker din blogg är så bra!! Jag blir extremt inspirerad av dig som person. Jag gillar att läsa texter som handlar om åsikter. Åsikter om egentligen allt! Det är så kul och få en känsla om hur andra ser kring stora och mindre frågor. Videos är också alltid kul!
Julia
,
Jag gillar (älskar) att du är väldigt öppen och personlig och delar med dig av din vardag som verkar intressant! Jag gillar att läsa om dina åsikter. Jag hade gärna velat se ännu mer personliga inlägg om t.ex. egna erfarenheter och sjuka händelser!! :)))
Anna
,
psykisk ohälsa!! Om du vågar/vill bara såklart! Generellt allt det INGEn vill/vågar eller får prata om! Du har bra åsikter och tankar kring saker, tell us (om du vill:)))
Magda,
Det jag gillar med din blogg är att du är personlig och öppen. Det är få bloggerskor som är det!! Är trött på "kolla min nya bäbis (en väska) jag köpt för 123 miljoner kronor <3<3<3" och bloggar där vardagen ska verka som perfekt. Jag älskar att du skriver om åsikter, känslor och REAL STUFF! Du verkar ba så skön och avslappnad, amazing. Vad som kan förbättras är typ... vet ej. Kanske att du bloggar oftare (lol om du orkar) och skriver typ ännu mer personliga inlägg!! Sen sminkvideo hallå, du sminkar dig så fint!! Mer videos in general är alltid nice:) Sen I love your style och allt, så klädtips!
nouw.com/mlundblad
Olivia
,
1. Älskar din blogg, den är så personlig och jordnära. Väldigt få bloggar som är det! 2. Hm, fortsätta som du gör fast mer uppdatering kanske. Lite låt tips eller bara tips i allmänhet typ kläder, klubbar, hemsidor, dejtingappar mm, vloggar, bilder osv. Fortsätt som du är fantastiska människa!
Moa
,
Din personlighet är nog en av de större faktorerna som gör bloggen grym, kikar in varje dag! Gillar att läsa dina åsikter, om psykisk ohälsa och dina videobloggar, så mer av allt det! Hoppas att du mår bra fina du.
Anonym
,
Outfitbilder!! Din klädstil är helt underbar
Jennifer
,
tycker jättemycket om din blogg!! en av mina favoriter absolut. du borde skriva lite längre inlägg ibland :)
Ingeborg
,
asså bara mer kan inte få nog <3 Men videobloggar o outfitbilder e riktigt nice. Men om du vill prata om det, psykisk ohälsa. ÄLskar din blogg :))
valda
,
outfits och videos ! du e balll