Gogo

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
Tips mot ett krossad hjärta? Hur gör man för att kunna gå vidare?
Emili
,
Är det konstigt att kontakta ett one night stand efteråt på typ fb om man skulle vilja ses igen? hur lär man sig att inte bli too attached till människor? vart fan hittar man ens en potentiell partner? vart ska man hänga? klubben känns ju inte troligt...
Petronella
,
Hej Alva! du verkar som en tjej som har koll på livet. Jag är en 14:årig tjej som har ett stort problem. Jag har börjat träffa en kille och jag vet att han inte är bra för mig, men jag tror jag behöver honom ändå. Vi träffas, har sex ibland, men han ringer sitt ex ibland. vafan händer? Båda vi vet nog att vi träffar andra, men vi blundar när vi gör det med varandra. Det tar emot när han ber mig att stanna, och när jag går hem vet jag att han ringer till andra. Såklart det blir fel ibland, speciellt när vi ser varann med någon annan. Han vill ha nåt som håller i längden, och nu står vi här, hur fan gör vi nu? Tacksam för svar! Din blogg äger!!!!!
Anna
,
vad gjorde att du visste att du inte bara gillar killar?
bella
,
använder du något preventivmedel isåfall vilket.
bella
,
använder du något preventivmedel, isåfall vilket?
Julia
,
Om du fick barn idag, vad skulle de heta? :)) Har du någon gång blivit hjärtekrossad? Vad söker du hos, utseendemässigt hos den andra partnen? Favoritfärg? Wanties just nu i klädväg? Favoritdjur, motivera ;))) Hur mår du på en skala 1-10?
Joline,
Hej Alva! Hur mår du just nu?
nouw.com/jolinesteen
Gabrielle
,
Var ifrån är din fina, guldiga vagn från? Letat länge efter en liknande och den skulle vara pricken över i:et i mitt lilla rum! Kram
Em
,
Hur gammal var du när du blev av med oskulden? Hur många har du legat med? Har du legat med flest tjejer eller flest killar?