Glossy box

I samarbete med Glossybox

Wie! Kenza har fått äran att släppa sin Glossy box nu lagom till jul vid namn "Pink Diamond". Tanken är att hylla kvinnor och tillägnas därför till alla starka kvinnor out there. Sånt som alltid är fett helt enkelt. Dessutom är den så fin??? Boxarna brukar annars ofta vara enbart rosa men denna var riktigt fancy pantzy.

Jag har prenumererat på Glossy box tidigare och diggar verkligen konceptet, att få fem produkter varje månad utan att behöva gå ut och shoppa passar mig perfekt (då jag i princip aldrig shoppar annars). Då behöver jag bara en prenumeration så dimper det ner en box i månaden, med ofta väldigt användbara produkter. Finns massa grejer som jag använt flitigt- till exempel lim till ögonbrynen så de blir buskiga kind of, och den använder jag varje dag.

Även om jag har valt att inte köpa julklappar i år, så är ändå detta ett tips jag vill ge till er. Att köpa en prenumeration till någon är skitsmidigt! Fick själv det av mina föräldrar för några år sedan, minns att jag blev så glad. Det känns typ lyxigt på något vis. De har ju dessutom ”The man box” som innefattar produkter för den som vill ha produkter av det mer ”manliga” slaget. Alltså perfekt julklapp just för att de håller så pass länge, alltså en prenumeration pågår ändå ett tag. Så det blir ju LÅNGVARIGT och kul varje månad? Jaaaa ni hör ju. Jag blev sjukt glad av just det här samarbetet då jag som ni kanske märker verkligen tycker om idén och deras koncept.

HÄR kan ni klicka om det verkar vara av intresse!

Gillar

Kommentarer