Frågetstund

Vet ni vad vi kan ha??? en FRÅGESTUND. Jag vet att jag har negligerat er en del och helt enkelt struntat i att blogga. Men! visst har jag varit duktig de senaste dagarna! Så heyyy. Jag är tillbaka lite!

Alltså. Frågestund it is! se till att ställa bra frågor

Gillar

Kommentarer

Vikkan
,
Gör en video! Du är så härlig!
Mikaela,
Eyyyyy Alva, jag vill se en video på din lägenhet och allt! Pussssssssssssssssssss
mikaelayngwe.blogg.se
Fanny
,
jag började läsa din blogg ganska nyligen och har kollat bak lite, vad jag förstår så har du varit deprimerad? iallafall när förstod du att du var i en depression och vad gjorde du då?
hanna
,
var träffar du tjejer? Har du träffat någon tjej "random" ute? Ge mig tips hur man flörtar med en tjej man är intresserad av, men som man inte vet är gay!
Emelie
,
har en crush på en som går på min skola och vill att han ska uppmärksamma mig eller vill ju komma i kontakt med honom. kan du ge några bra tips på hur?? vi har inte direkt gemensamma vänner vad jag vet men har några (inte så nära) vänner som känner hans vänner, typ OBS. han verkar vara lite blyg (till skillnad från de vänner jag ser honom med) Bonusfråga: vad tänker du om att jag skulle lägga roliga lappar med fina kommentarer till honom i hans skåp? Som anonym då, inte för att det direkt ska leda till ngt men kan va kul om vi någon gång lär känna varandra och jag vågar berätta att det va jag då :p eller e det bara pinsamt??
Linnéa
,
Hur är din självbild? haha
Lisa
,
Precis köpt en begie mocka jacka! Tips på väskor som passar till???? Din blogg är kickasssss