Frågestund!

I och med att jag är så jädra dålig på att svara på frågor lite då och då så kör jag en frågestund istället! Fick lite inspo av Olivia. (Btw skitkul alla ni som kommer fram, ni är så fina <3 Både i går när jag var jättefull, och i dag när jag var jättebakis, fick jag äran att stöta på två av er. Finaste!!!)

Frågestund. askkk meeee

Gillar

Kommentarer

lisa
,
Tar du medicin fortfarande (antidepp) och hur fungerar det. Hur har det påverkat dig när du dricker alkhohol, har hört att det inte rekommenderas när man tex äter setralin.
..
,
Kan du lägga ut mer bilder på dina bröst? 😊 dom är så galet fina!
ella
,
vad är det bästa respektive västa som hänt dig på senaste?
Tjo
,
Hej Alva! Har bara legat med en person och det var för ett tag sedan nu, grejen är den att jag verkligen vill ligga med någon kille bara för att det är najs, men vet inte med vem? Är liksom inte riktigt intresserad av någon i mina kretsar och förutom det tycker jag att hela grejen är lite jobbig eftersom att alla känner alla och vill inte att det ska bli en stor grej bara för att man har haft sex med någon, vilket det känns som att det skulle kunna bli om jag bara kör på någon i bekant eller vad man ska säga. Undrar iaf som sagt hur du skulle tänka i min situation osv. Kanske lite oklar fråga men ja haha, tycker om dig och din blogg iaf! Kraam
Agnes
,
Hur kändes det att göra slut? Var det en lättnad eller var det extremt jobbigt. Såg att du börjat umgås med ditt ex, han heter väl Joel(?) Hur ser eran relation ut? Du skrev någon gång att den var något destruktiv. Hur fungerar det? Är ni vänner nu eller "på g" eller vad en nu säger. Eller bara ett kk förhållande. Antar att Joel inte haft så många relationer som pojk-flickvän eller hur en ser sig. Min lillasyster tycker om dig så himla mycket. Hon är 6 år och älskar att läsa din blogg. (Hon hjälpte till att skriva frågan) sen har jag en till/en annan fråga. Hur har dina förhållanden varit, jag har upplevt utifrån skrift att det är något väldigt läskigt för dig, önskar dig massor massor massor av bra saker i livet! Kram Agnes
jag vill ju vara anynom
,
Varför gjorde du och Charlie slut? Hur kändes det, hur känns det nu?
Det verkade som att ni var extremt nykära och glada.

Annars vill jag bara att du ska veta att du äger och är så jävla snygg
soffe
,
vad hade du gjort om du vann en miljon?
soffe
,
jaaa har du nårra tips på vad man kan göra när man e uttråkad/inte har något att göra?
m
,
Jag tror jag är bi, eller snarare vet att jag är det. Vilket aldrig har varit någon stor grej för mig. Har aldrig haffat en tjej eller haft något seriöst förhållande med en kille. Vilket verkar vara "jobbigt" för bekanta i min omgivning, att de inte kan placera mig i något "homo, hetro eller bi- fack". För jag känner att vafan ska jag komma ut för? Om jag hånglar, ligger eller blir kär i en tjej så blir jag, likaså med en kille. Eller måste man komma ut? För att göra det enklare för folk?? -.- Känner mer vafan, det är 2016. Vad spelar det ens någon roll?! Tror inte att själva min sexuella läggning är problemet utan att folk inte vet och inte kan sätta mig i något fack. Om du förstår vad jag menar? Btw: Förövrigt as bra blogg!! Och dina tattoos som du gaddar är jävligt feta!
Klara
,
Kan du inte visa upp alla dina tatueringar? ☺️☺️