Ensamhet

Känner mig så ensam i dag. Eller den senaste tiden. Den påtagliga känslan av att livet inte är av värde är allt för återkommande. De stunder när jag känner att livet verkligen är FETT att leva blir allt mer sällan, nästan helt eliminerade? Denna höst har verkligen sugit ut alla de sista krafterna jag haft. Jag ser meningslösheten och kan inte uppskatta den.

Att jag åker till Thailand snart är väl det som får mig att tänka klart. Att fantisera om värme, något vackert att lägga ögonen på, samt häng med mina fina vänner- är nog det som gör att det är okej att vakna på morgonen. Vintern och mörkret tar kål på mig, så mycket mer än tidigare år.

Jag har börjat analysera mig själv extremt mycket, vilket inneburit att jag kommit fram till slutsatser så som att jag flyr. Jag flyr från allt. Jag hoppar in i nya kärleksrelationer efter den andra. Detta har pågått i på riktigt åtta jävla år. Jag är beroende av kärlek. Beroende av att ha någon, beroende av att KÄNNA. Jag har insett att jag lever för att känna. Att droger i alla dess former ger mig värme och trygghet. Att vara beroende av NÅT gör så att jag känner fäste, och detta har i största möjliga mån tagit sig i form av just kärlek.

Jag vill ha en katt. Känns som det självklara lösningen på problemet. Hahaha.

Gillar

Kommentarer

fashionelles
fashionelles,
Blir sjukt trött och depp på vintern, så kanske därför?
nouw.com/fashionelles
Hannah
,
Vill ge dig all kärlek i hela världen !!!!!
A
,
Asså waahhhhhh vad vacker du e