En tisdag i mitt 19åriga liv

Är så rastlös. Ska nog spela lite gitarr typ. Men försent? grannarna kanske blir olyckliga. Jag menar här om veckan satt jag och Stella ute på balkongen och rökte en cigarett och talade om livet och så börjar en man skrika "håll käften" upprepade gånger och "de ska ut!!!". Haha så obehaglig. Troligtvis full eller typ narkoman. Cause it was fucking weird. Tror dock bara att han var en gäst... pga aldrig hört något annars.

Oh well. I dag gick jag upp tidigt (efter att ha snoozat och somnat om vilket resulterade i att jag hade 20 minuter innan bussen skulle gå), jobbade till 14.30 och så mötte jag upp Stella. Vi var på jakt efter nättröja utan tur. Jag lyckades dock hitta ett par byxor som jag är fullkomligt kär i, från Monki. Alltså det är typ de finaste byxorna jag ägt. Men nu tror ni säkert för mycket, det är bara ett par vanliga svarta byxor.

Sedan svängde vi förbi Tårtan där Thure hade vernissage, sa hej och sen åkte vi hem. Nu ska jag väl sysselsätta mig med något, eventuellt onanera och gå och lägga mig. Jobbar tidigt i morgon också!

Gillar

Kommentarer

hannagothberg
hannagothberg,
Ha en fin dag 😃 KRAMIS!
nouw.com/hannagothberg