Skönhet

!!! mitt nya kall i livet - HUDVÅRD. Och lösögonfransar?

Jaha men jag fick ju hem dessa i mitt senaste paket också! Använde lösögonfransar jämt för 1/2 år sen, eller i alla fall varje gång jag gick ut vilket var... ofta. Nu däremot har jag tappat det där lite, eller mycket och det är främst för att jag kom till insikten med att jag ej kan applicera dem. Alltså jag är verkligen helt värdelös på att sätta på dem? Har liksom alltid klistrat fast dem lite halvdant och ba aja det ser ok ut från en vinkel i alla fall. Resulterat i att jag bett Alex sätta på dem. Men nu ska jag bli proffs. Gillar i alla fall att dessa är sådär krossade = crossed = vet ej vad det kallas för. Jaja, här hittar ni dem i alla fall!

Har ju även precis insett att hudvård är TILLFREDSSTÄLLANDE. I'm telling you!! det har redan blivit min nya hobby! Dels pga det känns nice som fan att styra upp hyn litt grann, men också för att det är rogivande. Känns som en bra grej att göra mot sig själv med sig själv, på nå vis. Liksom fokusera på en procedur, och också läsa på om ämnet vilket är fett kul?? Älskar att va medlem i Beauty and Bullshit. Folk där är så kunniga och inspirerande <3 Men tror också att det kan vara bra för mig, att ta hand om mig själv. Det är det jag ska försöka göra i vinter- hudvårda, fixa i hemmet typ måla stolar eller gå på loppisar och så dricka te- och sluta röka helt och hållet. Typ. Organisera. Stressa ner. Andas. ZEN!!! osv

Okej så kolla, dessa två köpte jag i går!!!:

MARIA ÅKERBERG AHA & JOJOBA PEELING 100ML

"Ansiktspeeling med AHA & Jojoba som motverkar pormaskar och förebygger acne. Passar alla hudtyper. I AHA & Jojoba Peeling samverkar naturlig Mjölksyra (AHA) av sockerbetor och små korn utvunna ur Jojobaolja. Kornen har perfekt form och storlek för att varsamt kunna avlägsna döda hudceller utan att irritera huden.


Renande kur:
Applicera AHA & Jojoba Peeling och peela. Borsta bort överblivna korn. Lägg Face Mask Clearing över och låt verka över natten. Skölj av på morgonen. Alternativt, låt sitta minst 20 minuter.

När du peelar ansiktet, försök att lägga en mask efteråt. Peeling och mask hör alltid ihop." Lyko.se

Jag köpte min i Lykos fysiska butik i Moodgallerian av två extreeeemmttt trevliga personer. Kändes lite som att jag var på dagis med två dagisfröknar som ropar "häng med!!!" och är för evigt optimistiska. Hon fick mig i alla fall att köpa denna, och so far so good. Den finns på deras hemsida också- här!

TEA TREE ANIT-IMPERFECTION NIGHT MASK

"Tea Tree Anti-Imperfection Night Mask är särskilt utvecklad för vård av oljig hud och ojämnheter under sömnen. Denna 100 % veganska leave on-mask låter huden andas och är fylld med salicylsyra och Community Trade-producerad tea tree-olja. Formulan reducerar ojämnheter i både antal och storlek, samtidigt som den verkar rengörande, uppfräschande och lenande.

  • Omedelbart uppfräschande och rengörande effekt på huden.
  • Reducerat intryck av ojämnheter på morgonen.
  • Lenande och mattande effekt på huden.
  • Förbättrar intrycket av porer.
  • Bidrar till en klarare hud som varar längre.
  • Uppfriskande och formbar konsistens fylld med tea tree-olja från Mount Kenya.
  • Alkoholfritt formula – orsakar inte fläckar på kuddar.
  • Tips! Förvara Night Mask i kylskåpet för en extra uppfriskande känsla."

Köpte denna av en mkt duktig och övertygande person i Hornstullsgallerian som sa "den här ska du ha" och ja sa "okej vad bra". Finns även på deras hemsida här!

Gillar

Kommentarer