Drömmar & Män

Har haft den konstigaste dagen. Vaknade upp i morse och kollade schemat. En lektion med arbete jag redan gjort. Så jag bestämde mig för att börja kolla på en Bowiedokumentär på SVT. Somnade. Har somnat vid ca 5 gånger i dag, och alla gånger drömt helt störda drömmar.

Främst drömt om överfall och killar som vägrar ta ett nej. Dessutom var jag så full i typ två av drömmarna så jag kunde inte röra mig. Det obehagliga var att samma tillstånd infann sig när jag vaknade. Svårt att förklara, men det var som att jag var orörlig.

Tycker det är jättespännande att tyda drömmar och vet vad som utlöste drömmarna. Nämligen gruppen "Min kropp tillhör mig!" på Facebook. I går låg jag och läste om otaliga berättelser om våldtäkter och manipulativa förhållanden.

Jag är rädd för män. Jag hatar män. Med all rätt. Jag har själv blivit utsatt för sexuella trasserier (såklart, få tjejer som faktiskt undgått detta), samt killar som ansett sig äga mig och behandlat mig därefter. Dessa berättelser är sanningen. Det är vår värld, vår verklighet.

Vi behöver förändras. Strukturerna i vår värld måste försvinna och det pronto. DET GÅR SÅ fucking långsamt. Jag älskar er tjejer och kvinnor som tar debatten. Vi förändrar, vi gör skillnad. Ni är och vi är, varandras militärer.

Gillar

Kommentarer