DildoDags 25% rabatt

Samarbete med Palora.se
OKEY guys. I samarbete med Palora så har jag fått hem denna fantastiska leksak ovan. Leksak, snuskigt ändå, självklart inte för barn. Detta är i allra högsta grad ungdoms och vuxenrelaterat.

Okej... låt mig presentera... LELO. Denna skönhet ser ju ut som en tulpan, som i sig är mycket inbjudande må jag säga. And let me tell you... I was shaking. Så ni hör ju redan att betyget på denna kommer bli högt. Ärligt talat kan jag inte minnas när jag fick en sådan brutal orgasm? och då har jag ändå onanerat i mååånga år.

UTSEENDE: 4/5

Det jag gillar med utseendet är självklart 1. Att den är rosa, det går alltid hem hos mig. 2. Att den ser ut som en TULPAN! eller annan valfri växt som håller på att blomma ut. På hemsidan står det att den är inspirerad av en irisblomma, vad det nu är. Det som hade kunnat göra den snäppet bättre är det vita. Men det är enbart min personliga åsikt då jag har svårt för högblankt vitt.

VIBRATION: 5/5

Älskade vibratorn på denna. Den har 8 olika nivåer som till en början var lite svår att lista ut då en inte trycker ner knapparna utan håller in. And HEYYY den kan vibrera hårt ska jag tala om för er.

STIMULANSOMRÅDE: 4/5

Sjukt bra om en vill ha något för G-punkten, men går ju även att använda mot klitoris. Jag har tidigare haft rabbits som ju stimulerar både G-punkt och klitoris. Till denna kan en ju till exempel använda en liten vibrator till klitoris om en känner för att go crazy (like I did).

ÖVRIGT:

Snabb och bra leverans. Väldigt bra utbud på hemsidan med massa roliga som jag vill testa nu nu nu! Meeeen. Av min får denna skönhet totalt 4/5 Alvor, främst pga att jag är svag för klitorisstimulation som denna inte erbjuder till 100%.

Slutligen: Ni får även 25% rabatt om ni uppger ALVA

HÄR hittar ni dildon & HÄR glidmedlet

Gillar

Kommentarer