Days

Onsdag- efter att jag hade varit på moderna så mötte jag upp Freddie. Vi drog hem till henne, käkade middag och förade yada yada. Sen drog vi till Balthazar och hängde där ett tag, innan vi mötte upp Micha och hans kompis. Det var kul även fast jag kom hem 4 och bestämde mig för att gå till plugget dagen därpå. Den baksmällan var fan inte att leka med

Torsdag- efter skolan drog jag och Alex och köpte thai och sen hem till henne. Vi tog en nap innan vi skulle iväg och se HANS ROSLING. Riktigt fett faktiskt, han e ju så himla duktig OCH så jävla pedagogisk. Efter det gick vi ut och härjade lite och hamnade sedan på Golden. Sedan sov jag borta och bestämde mig för att ta lov, alltså gick jag inte till skolan på fredagen.

fredagen träffade jag Stella nästan all day, och på kvällen mötte vi upp Emma.

Lördag = partaj. Olivia hade fyllt år så det var lokalfest som gällde. Hade skitkul till en början men sen gick allt nedför. Inget illa mot Olivia pga hennes val av inviter, men många snubbar där var så jävla vidriga. Hamnade i en diskussion med en av dem, som handlade om "den vita macho mannen". Han förstod självklart inte ett piss om vad jag pratade om och slängde sedan ur sig "håll käften jävla feminist" AKA BÄSTA EVER. Så kul men så tröttsamt och så sorgligt. Weeeell, sen sov jag borta och i söndags, alltså i går- hängde jag med Joel.

Gillar

Kommentarer