Charlie, Anna & den perversa mannen

Hej älsklings!! hoppas allt är bra med er. Med mig är det skitbra. Mått riktigt jävla prima hela veckan, trots att Charlie har åkt. Saknar honom jättemycket dock, och i morgon har vi varit tillsammans i en MÅNAD. Den ni. Haft två officiella förhållanden i hela mitt liv och det senaste var för två somrar sedan. Detta är dock något heeelt annat. Planerar redan vad vi ska göra i vinter osv.

Jajaja. Har jobbat i dag, gick bra. Var dock riktigt uttråkad och räknade ner timmarna. Dessutom kom den perversa mannen in på mitt jobb. Har inte berättat om honom, men för att dra det kort så frågade han om jag var ekologisk att smaka på, och att det bara var hans fantasier som jag inte behövde bry mig om. YOU FUCKING WISH. Självklart blir jag BRYDD när du säger det till mitt ansikte utan att jag ens har frågat OCH DET ÄR MIN JÄVLA ARBETSPLATS. Dessutom är han 60-70 år. Var dock riktigt jävla arg i dag när han kom in så förhoppnings fattar han (han frågade "du är inte arg va?") och inte kommer tillbaka.

Efter jobbet mötte jag i alla fall upp Anna vilket var feeeett. Vi satte oss vid Slussens nyöppnade ställe med utsikt över Gamla stan. Riktigt mysigt faktiskt! I alla fall när det bara är två personer. Kan bli problematiskt när det är fler, då en sitter på läktare och inte vid bord.

Nu är jag i alla fall hemma med kära Tuss, katten jag vaktar alltså. Vi har det så mysigt.

Gillar

Kommentarer

Signe
,
Har vart med om en liknande obehaglig situation. Jobbar på ett kafé några hus bort från mig och den här sommaren så slöt ägarna ett kontrakt med ett gäng byggarbetare i 25-50års åldern (8st) om att de skulle komma och äta lunch samt fika "hos oss" varje dag.

Majoriteten av dessa yttrade sig racistiskt och sexistiskt. Så fort man vistades i kaféet för att plocka disk eller duka fram så fick man en blick eller en kommentar slängd på sig. De pratade med varandra över oss i personalens huvuden utan att visa någon som helst respekt. Byggarchefen och hans närmsta kollega var värst. Mycket av det de sa handlade om att man är "en vacker liten flicka att se på" eller att man "hör hemma i köket".

Här är ett exempel på en utav de många konversationer som skedde under denna dryga 10 veckors period: *påväg ut till byggarbetarna för att servera mat* "här kommer den lilla vackra serveringspersonalen" "hon är så vacker att se på" "du kommer bli en bra hemmafru" Allt sägs i tredjeperson som att jag inte finns eller hör det de säger förutom små kommentarer som är riktade mot mig likt sista påståendet ovan eller om de ber om något.

Fortsättning följer i nästa kommentar....
Signe
,
Nästa exempel får mig spy färdig: *står i kassan och frågar vad som önskas till kaffet de precis beställt* det blir tyst och den äldsta mannen (50+) går närmare kassan och granskar mig samtidigt som han gör ett försök till att se lite sensuell ut i blicken (nästan så att man kunde se honom dregla och sedan slicka sig om munnen) Han lutar sig ännu närmare mig och jag ryggar tillbaka. Helt chockad. Då vänder han sig om till de andra och säger HÖGT utan någon vidare hänsyn och säger "får man beställa flickan eller??" De alla börjar små flina och skratta och chefen inflikar "med grädde på!" Sedan vänder de sig alla tillbaka mot mig och han som beställt säger:
"skämt o sido, jag tar bara en loka till det" och flinar ännu mer.

Stod bara där chockad och undrade över det jag precis hört. Ett gäng vita cis-män som trevat in på ett litet kafé i förort där det står en tjej som är 16år i kassan och nedvärderar allt och alla de ser i sin väg som antingen är mörkhyade, "små töser" eller kvinnor i största allmänhet för den delen.

Sa ifrån och den klassiska repliken kastas ur någons mun: "det var ju bara ett skämt, tagga ned lite va"

Vidriga män.

Din blogg är as najs & du verkar super härlig! Får ta & boka in någon tatueringstid någon gång <33