Bio

I går gick jag och Signe och såg Spider Man i Mall of Scandinavia. Hade blivit inbjuden på en förhandsvisning och hade verkligen inga förväntningar över huvud taget. Aldrig sett någon film med så kallade superhjältar, ever. Den var tung! Alltså faktiskt. 2 timmar & 20 minuter lång och väldigt rolig. Dessutom var det asfett att hänga med Signisen.

Gillar

Kommentarer

Clara,
Hade helt missat att den här filmen skulle göras. Den måste jag se! Tipsar även om att se the Amazing Spiderman 1 och 2. Väldigt fin humor i dem.
caups.blogg.se/
ella
,
Hej grymma Alva! Jag har tänkt på en sak angående det här med sex, och skulle behöva lite tips! Är i den där åldern du vet, och skulle vilja lära mig ett och annat men känns inte som att det finns någonstans att göra det såvida man inte kollar på porr eller läser faktablad. Hade velat testa kolla porr men mina tjejkompisar gör det inte och jag känner inte för att gå in på pornhub och ba JAHA NU KÖR VI om du fattar vad jag menar? Vill liksom lära mig om sex, hur man kan ha sex osv utan den där orealistiska biten. Låter kanske jättekonstigt, men egentligen undrar jag väl mest om du har några tips för en nybörjare inom just penetrerande sex och hela najs-sex-biten. Typ tips för första sexet allmönt vad man kan göra hur man kan göra osv? Och vart/vilka sidor man kan lära sig mer på, grafiskt alltså också? Hahaha, men annars, om du vill så kan du skriva ett ''SEX DEBUT'' inlägg med massa random tips? Mvh 17 årig tjej som älskar dig och din blogg. Ily, kram!