Ang perversa gubben

"Gissa vad...
nu kom han in, frågade först "är du också ekologisk" och sen när jag sa "nja vad menar du " han ba "ja om du är helt igenom ekologisk och söt precis som jordgubbarna..äsch! idag vill jag ha SEX (blinkar mot mig) kartonger!"

jag svarar bara mhm och mitt hjärta dunkar.
"kan jag få hjälp" säger han sen och jag går ut och hjälper gubbjäveln stoppa i 6 paket jordgubbar i påsar, sen
i kassan drar han upp sin tröja och ba "kolla på min mage, den är inte alls lika snygg som din, ja hela din kropp är så snygg...så fin kommer jag aldrig bli"

😡😡😡😡😡😡😡😡
då kunde jag inte hålla tyst längre jag ba

"vet du det är inte okej att göra mig och mina kollegor så här obekväma på vår arbetsplats eller någon annan stans heller för den delen, du beter dig ofint och respektlöst och det är inte okej.

och då så jävla äcklig svarar han:

"men hallå var inte så känslig, ni kvinnor på söder är så himla känsliga, jag har sydeuropeiskt blod i mig och tycker att ni är vackra, vill bara ge dig en komplimang ju, men jag skulle aldrig gå över gränsen."

då svara jag typ:
Vi kvinnor och tjejer får hela tiden kommentarer om vårt utseende från män och killar och det är inte roligt eller okej. jag behöver inte och vill inte ha en komplimang angående hur jag eller min kropp ser ut från dig någonsin och framförallt inte när jag jobbar och det vill inte mina kollegor heller.

han ba "aja ok då ska jag väl tänka på det då"

jag ba "ja det ska du, ha en bra dag"

så jävla ont i magen nu alltså, JÄVLA ÄCKEL!!! vi får hoppas på att han inte är lika vidrig nästa gång.

ps. kunden efter är en man ca 50 han flackar med blicken över min kropp under hela tiden han är här inne och ger mig sedan en honungsburk för att jag "är så söt"

fuck off. känner mig tom och ledsen och arg samtidigt.
:"( "

Sms som jag fick av min kollega gällande den perversa mannen jag berättade om tidigare.

Gillar

Kommentarer