Ang mycket men lite tid

När jag har för mycket att göra så lägger jag mig istället ner raklång i sängen och gör ingenting alls. Men så är det väl för många. Det är dock något jag ska försöka öva på, samt strukturera upp bättre så att jag pallar mer. Men nu till hösten ska jag fokusera på mitt nya jobb, tatuera, bloggen & podden.

Främst ta mig tid till alla som vill tatuera sig. I och med att det bara är jag som tatuerar just nu (Stella & Alice har inte kommit igång än) så är det ganska mycket. Sjukt många som skriver och jag har knappt inte haft någon tid denna sommar, Jag vill verkligen göra mer, så ska som sagt ha det som prio när jag kommer hem från Kroatien.

Jag har dessutom slagits av hur jävla SKÖNT det är att inte ha någon skola förresten. Att själv kunna välja vad jag vill göra och hur & när. Det är så jävla skönt och jag skulle fan aldrig gå tillbaka till gymnasiet och åren innan dess. Så skönt att som sagt kunna bestämma själv, om i princip allt. Självklart så ökar min frihet i och med att jag inte bor hemma, but still.

Jag ska filosofera lite mer, vilket i princip är det enda jag gör nu för tiden, och kanske kolla på en dokumentär.


/ceselle.tumblr.com/

Gillar

Kommentarer

Fanny
,
Har en fråga.... Tänkte på hur klarade du dig i skolan med Psykisk ohälsa? Jag själv har super svårt att ens ta mig upp ur sängen och ta mig till skolan.. har även svårt att göra uppgifter och tro på min egna förmåga till att göra dem..(btw går sista året nu) Du verkar ändå ha klarat dig igenom gymnasiet med bra betyg osv trots förhinder.