Ang alla-hjärtans-dag-hetsen

STAPH it. Fint med en dag till alla lyckliga par som kan mysa lite extra på restaurang eller hotell. Men allvarligt. Denna depp över att inte ha någon. För det första- om ingen älskar dig på allahjärtansdag så är det ingen som älskar resten av året heller. Det är en dag. 1/365.

Det handlar bara om att vi blir intalade att handla massa skit som choklad och rosor, why? Jo för att vi lever i ett konsumtionssamhälle. Det är så onödigt, egentligen. Och det är det. Affärerna bryr sig inte huruvida vi kommer få en toppendag, icke. Bara vi handlar- och det är därför dagen ens kommit till.

Jag minns förra årets allahjärtansdag. Hängde med min dåvarande snubbe och KÄNDE PRESSEN. Jag var i ett förhållande, had to do something??? (idioti) och det slutade med att jag satt ute i hans trädgård och kedjerökte och SKREK ut mina lungor för att jag grät så mycket.

Han stod och lagade mat och lät mig sitta där med min panikångest. Ok I won't blame him, men come on. En vecka senare gjorde jag slut. Skyller vi på allahjärtansdag? nej. Är det jag som är bitter över att min allahjärtansdag sög? säkert. Men jag vill bara belysa att det är så överskattat. Det är så sorgligt att folk på riktigt deppar över att vara ensamma på just denna dag, som egentligen inte har någon betydelse.

Själv ska jag jobba. Kanske träffa min bästis och ja, kanske onanera? låter väl lovande.

Gillar

Kommentarer

Joline
,
Älskar dig