A list

Fem saker du alltid har i ditt kylskåp?

Hehehe... har inte mycket i mitt kylskåp to be honest. Lagar typ aldrig mat. Men smör, nått drickbart...? nån frukostdricka typ, Ehhhh... jag har haft en baileys där inne ett bra tag nu. Folk frågar alltid vad jag äter och jag kan aldrig svara. Jag vet fan inte???? och inte när och hur heller.

Fyra saker du inte kan vara utan?

Självklart kan jag vara utan saker, beroende på hur länge. Men om vi tänker saker som jag är beroende av i mitt liv såååå... Min dator helt klart. Mobilen också (känns som en grej som egentligen är en del av mig, lever ju med den vid min sida everyday). Tycker trosor och tandborste känns rätt väsentligt??? och ett hem? och kollektivtrafik? Överdriver jag nu??? vet inte. Viktiga saker i life iaf!!!!

Tre saker du inte kan äta?

Let's put it this way... svårare att komma på saker jag faktiskt äter än vad jag inte kan äta. Men hallon är iaf det vidrigaste jag vet, rött kött I would never och koriander är också bland det värsta jag kan ha i munnen. Den svarar med kräkningar. Härligt.

Två saker som gör dig glad?

Musik!!! och tatuera!

En sak du gör flera gånger i veckan?

Sover......... he he he. Finns för mycket uppenbart på den frågan.

Gillar

Kommentarer

Anna
,
Halloj! Jag drar till Berlin med min kompis på tisdag och det skulle vara fett med lite tips på vad man ska göra, var man ska hänga, äta, shoppa (marknader, coola butiker), dricka, klubba osv?? Ha en superfin dag, kram