9 frågor från er

1. Har du sprayat håret på dessa bilder?? Assnyggt

Yes I have!! Finns att köpa hos ganska många frisörsalonger.

2. Står att det inte är tillgängligt, hur gör man??:(

Podden verkar knasat för ganska många. Här hittar ni ett inlägg där Olivia helps you out.

3. Vart kommer silkes blåa tröjan ifrån? Super fin

Vart är den rosa jackan ifrån? :)

Här hittar ni allt!

4. Hej Alva! Ska snart göra mitt gymnasieval och jag vore så tacksam om jag fick svar så fort som möjligt på dessa fråga. Kan inte du berätta om varför du valde ybc? om du gillar den eller inte och vrf? är människorna/klasserna sköna? roliga "event" i skolan och om du ångrar ditt val med skolan? vad är det för slags människor som går i ybc? bor alla i nacka eller kommer alla lite från överallt i Stockholm?

Jag har ingen aning om varför jag valde YBC. Känns sjukt oklart såhär i efterhand, och hade jag fått välja om hade jag troligtvis valt Rytmus. Jag tycker inte om YBC över huvud taget. Jag har haft turen att träffa sjukt fina människor, men det är få. De flesta lärarna är på riktigt värdelösa, roliga events har vi aldrig. Människorna som går där är främst från Nacka/Värmdö men det är rätt utspritt där med. Lokalerna är väl egentligen det enda som är fett. Rekommenderar alltså inte.

5. ÄLSKAR er podd! På riktigt, är typ kär i er - även om er stockholmska är GROOV ibland hahaha!

En liten fråga som väcktes i mitt huvud efter jag lyssnat på senaste avsnittet, och som fick mig att bli lite ledsen - vad gör en om en ej har någon som kan höra av sig och säga att allt är okej, eller som kan sätta sig vid en när en har skurit upp hela ens handled? Min partner borde vara den personen för mig, men är det inte då han tycker att det är jobbigt att prata om (I guess, vi snackar aldrig om det typ) Mina vänner skulle reagera knas också, inte tillräckligt nära I guess. JAG KÄNNER MIG ENSAM

Tack fan vad fett!!!

Mamma, pappa, syskon, lärare? Kanske dags att skaffa nya vänner om de inte skulle vara cool med ditt mående. För mig är det jätteviktigt och någonting jag verkligen prioriterar hos vänner och partners. Mina polare är så jävla bra även fast de inte alltid förstår, så försöker de alltid så gott de kan. Men, forum på nätet? Jag älskar ju internet och jag menar så svårt att skaffa en mailkompis är det inte. Annars kan du ju alltid prata med en psykolog. Hoppas det löser sig <3

6. Vad använder du för app/redigeringprogram när du fixar dina bilder?

Oftast picmonkey.com eller VSCO i mobilen!

7. Har du haft/har social fobi alltså. Kan inte du berätta mer om det om du vill? Typ hur det var/är? Hur det har blivit med medicin osv. Jag har själv social fobi som är helt åt helvete och det känns verkligen som om INGEN förstår. Inte ens lite. Även fast jag säger hur jobbigt allt (seriöst allt) är så flamsas det bort. Och är så förbaskat trött på det.

Noo har inte social fobi. Men hade som jag tidigare nämnt drag av asperger (still do, men inte alls lika mycket som förr) Jag är inte så insatt i social fobi men mina mediciner är inriktade på det vilket har gjort mig mycket mer utåt och social. Nu kan jag prata med vem som helst. För några år sedan kunde jag knappt beställa mat själv, bad alltid någon kompis att handla åt mig. För att jag inte ville interagera med den i kassan. Har dock inget bra svar... Kan för lite om det för att kunna säga något vettigt.

8. Tips på hur det blir mindre stelt när man träffar en ny person?

Jag är nog helt fel person att fråga... tycker i princip att det inte blir stelt. Men var bara öppen och snacka bara massa skit. Det är väl när det blir tyst oftast som det blir stelt? don't make that happen. Eller nåt.

9. Hej Alva! Tycker du är MAGISK! Men till min fråga, jag har precis fått lite känslor för min tjejkompis (är tjej själv) och det är lite förvirrande för har ej sett på tjejer på det sättet förut! Hon e äldre och har haft tjejer förut... Jag är oskuld och aldrig riktigt varit kör förut.. Hjälp mig! Hur ska jag tänka? Är lite nervös också om nåt skulle hända för att jag aldrig varit med en tjej förut liksom... Help a girlfriend out med lite tankar, tips, råd.. KRAM

​Hmmm... tycker inte du behöver vara orolig. Berätta för henne att du aldrig varit med en tjej så kommer hon troligtvis (förhoppningsvis) vara förstående. Men det där är verkligen helt lugnt. Jag har träffat tjejer som aldrig tidigare varit med en tjej på något sätt och det har varit cool. Jag menar, en lär sig ju. Så don't worry, snacka med henne bara och så blir det som det blir.

Gillar

Kommentarer