3 svar

Hej Alva! är mitt uppe i gymnasievalet och jag undrar vad ditt program heter eftersom du verkar gå media och ha foto lektioner? Jag vill så gärna gå foto på en bra skola. om du pallar skulle det var jätte nice om du kunde skriva bästa och sämsta med skolan. Kram!

Jahadu... Vet inte om jag vill rekommendera min skola direkt. Ingen toppentoppenskola to be honest. Jag har fått chansen att hamna i världens bästa klass men vad jag har fått höra så är det inte så vanligt med en bra klass. Inte i min årskull i alla fall. Meeeen jag går i alla fall sam/media.

Bästa med skolan är min klass och miljön, sjukt fräscha lokaler och att det är en liten skola. Sämsta är lärarna. Var mycket mer missnöjd förut än vad jag är nu.

Vill inte ställa va sån som ställer klyscha frågor till bisexuella, men hur berättade du det för din mamma att du var bi samt nu har tjej? är själv bi och vet ej om jag vill säga

Sade inget speciellt. Jag och morsan var ute på en prommis och hon frågade "men gillar du tjejer?" jag sade ja and that was it. Hon trodde jag var kär i min tjejkompis när jag gick i sexan så hon hade väl anat det. Men alltså tycker inte en behöver KOMMA UT. Who the fuck cares alltså for real. Om du vill säga det, säg det. Men en sådan jättestor grej tycker inte jag att det är eller borde vara.

Kommer du nånsin "öppna" din instagram så att alla kan följa? :)

I do not think såååå. Alltså den är inte jättespännande really. Men gillar att ha den privat actually.

Gillar

Kommentarer

Paulina
,
Hej Alva! Skulle inte du kunna berätta lite mer om din flickvän och hur ni träffades/ lärde känna varandra osv
Alva Frostander,
Vi är ej tillsammans och det var via en dejtingapp wop!
alvafrostander.se
hanna
,
hur gammal är hon?