100

Jag mår så fruktansvärt bra. Allt går bra. Detta lov har varit en av de bästa. Varit så berusad av livet. Låter banalt och fjantigt men så har det känts. Allt har gått bra. Allt går bra.

Jag vägde mig i dag för första gången på väldigt, väldigt länge. Kanske på grund av att morsan gömt undan vår våg, eller för att jag inte vågat. Men jag vägde mig. 52 kilo. Har aldrig vägt över 50, med mina ätstörningar och allt vad det varit. Och vet ni vad det fina var? I do not fucking care. Ingen ångest. Helt jävla bekymmerslös. För jag känner mig så snygg. Jag är så nöjd med mig själv just nu, och den befrielsen är något jag längtat efter.

Jag älskar mina vänner??? jag älskar mina människor. Även fast jag hatar resten av världen och många människor i den- så är mina människor de finaste som finns. Jag menar, Olivia, Stella, Emma, Joel, Carro, Micke, morsan- och alla andra FINA jävla människor jag har i min omgivning- JAG ÄR SÅ LYCKLIG.

Det låter så fjantigt. Det låter så löjligt. Men det känns så jävla bra. (Ok, jag har fortfarande lov. Kan vara en bidragande faktor till min lycka haha!)

Gillar

Kommentarer

Anonym
,
gud. Låter helt sjukt underbart för dig! Jag har precis fått ätstörningar bekräftat och har bara fåtal kompisar jag verkligen gillar. Jag har förlorat många nör jag var så osäker på mig själv, hur gjorde du för att bli glad, lycklig och inte ha ständig ångest för vad du åt osv? Hur hittade du dina äkta vänner? Hela mitt liv känns så jövla uppfuckat nu och det känns som jag är den enda i världen som ingen förstår.. Btw är du så jävla grym! Aldrig kommenterat nån blogg såhär men ja venne jag fick lust
Lina
,
Skönt att läsa! Btw kan inte du göra en videoblogg med Joel, vore drömmen för ni båda verkar sjukt sköna med bra kemi så lär bli fett
Cassandra
,
Ååh du är så bra
hanna
,
gick du någonsin till en psykolog? i så fall vart och hur tog du kontakten?